Advies Persoonlijke presentatie

Je neemt je loopbaan serieus, je wilt jezelf verder ontwikkelen en die volgende stap in je loopbaan nu écht maken. Je vindt de kwaliteit van je werk belangrijk. En ergens in je achterhoofd weet je, dat ook je persoonlijke presentatie daarbij belangrijk is. Toch slaag je er niet goed in om jouw kwaliteiten, je doelen en je persoonlijkheid in je presentatie tot uitdrukking te laten komen. Je vindt dat je daardoor weleens kansen mist of niet altijd goed uit de verf komt.

Tijdens dit individuele traject ontdek je hoe jij je het beste kunt presenteren. We vertrekken vanuit je kwaliteiten, je persoonlijke voorkeuren en de doelen die je nastreeft. Je leert hoe de kleur, stijl, vorm en materiaal van je kleding en je houding je uitstraling beïnvloeden. We kijken welke kledingstijl en kleuren het beste bij jou en je doelen passen. Hierdoor ben je in staat je op een authentieke wijze te profileren; je kledingstijl sluit aan bij je identiteit en je weet deze voor je doelen en naar gelang de situatie in te zetten.

  • Voor wie: iedereen die zijn loopbaan serieus neemt, een volgende stap wil maken en daar individueel aan wil werken.
  • Tijdsduur: een telefonisch intakegesprek, 1 à 2 bijeenkomsten van 2 uur en voorbereidingstijd
  • Wat krijg je: een persoonlijk stijlboek aangevuld met tips
  • Investering: vanaf € 250,- excl. 21% BTW (voor particulieren incl. BTW)
  • Waar: in Het Presentatieatelier of op een locatie in overleg

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden.

profile-pic

Inhoudelijk en toepasbaar

Na een hele middag bezig te zijn geweest met Caroline was ik een aantal enorm belangrijke lessen verder. Haar ondersteuning in hoe je jezelf beter kunt presenteren doet ze interactief en gericht op de desbetreffende persoon. Dat maakt haar adviezen een stuk inhoudelijker en toepasbaarder dan ik gewend ben van de standaard voorgekauwde adviezen.

Maarten Schoemaker Flood Risk Consultant
profile-pic

Een mooi uitgebreid en uitgewerkt advies

In het verleden ging ik altijd ‘op netjes’ gekleed naar een mogelijk nieuwe opdrachtgever. Ik ben me bewust dat je met kleding, houding en uitstraling een eerste succes boekt. Caroline heeft samen met mij naar mijn huidige kleding en uiterlijk gekeken en zeer waardevolle tips en aanvullingen gegeven. Wat heel fijn is dat ze via Pinterest laat zien welke stijl bij je past. Waar je jezelf in herkent en waar je je lekker in voelt. In een mooi uitgebreid en uitgewerkt advies krijg je een conclusie van make up, kleur en kleding. Nu stap ik met een goed, zeker en zakelijk gevoel bij mijn nieuwe opdrachtgever binnen om daar aan het werk te gaan.

Yolanda van der Jagt Culinair Specialist
profile-pic

Klaar om beoogde boodschap over te brengen

Wauw! Nu al veel baat gehad van een sessie met Caroline. Al jaren zwoeg ik met de kleren in mijn kasten. Van die dagen dat niets leuk staat en het eindeloos duurt voor ik tot een acceptabele combinatie kom. Aan de kleren ligt het niet. Het zijn de kleuren! Dankzij Caroline grijp ik nu de kledingstukken in mij goed staande kleurtonen en klaar is Kees! Tevreden de deur uit in de wetenschap er goed uit te zien. Klaar om de beoogde boodschap over te brengen. Dank!

Iris Weterings Educatief programma ontwikkelaar

het-presentatieatelier-een-uitstraling-die-past-lijn