Opleiding Personal Styling

Wil je zélf mensen adviseren over hun persoonlijke uitstraling en presentatie? Op een manier die bij jou past en waarbij de klant het vertrekpunt is? Ook dat kan bij Het Presentatieatelier.

We verzorgen opleidingen en trainingen personal styling vanuit het Stylingdriehoeksysteem© en het Mens Achter de Klant concept©, beide ontwikkeld door Karin Pool. Dat doen we in kleine groepen of één-op-één. Maatwerk staat daarbij voorop. Op basis van je kennis, je vaardigheden en je doelen (of die van de groep) maken we een programma op maat. Onderdelen daarvan zijn: adviesvaardigheden; kleurstyling en kleureffect; kledingstyling op basis van pasvorm, stijlpersoonlijkheden, manier van bewegen en praten. Met als basis altijd de persoonlijkheid van de klant. Je leert kijken, luisteren, vragen stellen, analyseren en interpreteren om te komen tot een persoonlijk stijladvies waarvan je klant blij wordt.

  • Voor wie: iedereen die mensen wil adviseren over hun persoonlijke stijl en uitstraling (coaches, loopbaanadviseurs, mensen werkzaam in de mode- of de beautybranche)
  • Tijdsduur: maatwerk, van eendaagse thematrainingen tot een basisopleiding van vier dagen.
  • Wat krijg je: een op jou of de groep toegesneden programma, persoonlijke begeleiding, cursusmateriaal, opdrachten incl. feedback.
  • Investering: eendaagse training € 395,– excl. BTW; basisopleiding 4 dagen €1.250,– excl. BTW
  • Locatie: in Het Presentatieatelier of op een locatie in overleg.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden.

profile-pic

Integer, enthousiast, sociaal en zeer deskundig

Na ruim 30 jaar in de styling te hebben gewerkt. Meer dan 10.000 klanten advies te hebben gegeven. En in de laatste 8 jaar meer dan 500 stylisten te hebben opgeleid; ben ik, door gezondheidsproblemen gedwongen, gestopt met het vak waarin ik in al die jaren met heel veel plezier heb gewerkt. En waarin ik diverse vernieuwende stappen op het gebied van styling heb gemaakt.

Ik geef het stokje dan ook graag door aan Caroline. Zij heeft o.a. de complete masteropleiding tot personal style coach gevolgd en het werken vanuit het Stylingdriehoeksysteem© en het Mens Achter de Klant concept© zijn haar op het lijf geschreven. Een integer, enthousiast, sociaal en zeer deskundige vrouw als Caroline is zeker in staat om in de komende jaren het geven van de opleidingen met altijd de persoonlijkheid als basis aan een nieuwe groep mensen aan te leren.

Caroline, heel veel succes en wat een feest voor de nieuwe cursisten die van jou dit prachtige vak gaan leren!

Karin Pool Gepassioneerd van kleur