Over Caroline

caroline-beerman-over-mijAnderen richting geven zodat zij succesvol zijn in hun werk en in hun leven dat is wat ik met plezier doe. Hoe mooi is het als je dit kunt combineren met hetgeen waarvoor je gevoel hebt, datgene waarin je veel ervaring hebt en iets waarvoor je talent hebt.

Gevoel voor vorm en proportie zat er bij mij al vroeg in. Het was dan ook moeilijk kiezen tussen twee studies: architectuur of kunstgeschiedenis. Het werd de laatste. Als kunsthistoricus leer je kijken. Kijken naar kwaliteit, naar compositie, naar materiaal, vorm en kleur. Het versterkte nog meer mijn gevoel voor verhoudingen en daarvan maak ik nu in mijn adviezen dankbaar gebruik.

Ruim twintig jaar heb ik ervaring op het gebied van communicatie en bewustwording. Zowel binnen het bedrijfsleven als (semi-)overheid. Ik leerde er dat uitleg van het waarom heel belangrijk is. En, doordat ik veel organisaties van binnen zie en zag, snap ik hoe het daar werkt en hoe je je daar beweegt.

Mijn talent om een veilige, respectvolle omgeving te creëren die uitnodigt om open en oprecht te zijn, ontdekte ik tijdens het geven van dilemmatrainingen. Het helpt mijn klanten om te laten zien wie zij zijn. Met als resultaat een presentatie en uitstraling die écht bij hen past.

Meer weten?

het-presentatieatelier-een-uitstraling-die-past-lijn

profile-pic

Caroline verplaatst zich in de persoon die zij adviseert

In de samenwerking met Caroline om een passende huisstijl te ontwikkelen die zij op consistente wijze kan toepassen, heb ik gemerkt dat ze heel open te werk gaat. Ze neemt initiatief, neemt haar verantwoordelijkheid, beargumenteert opties en durft keuzes te maken. Ze kijkt naar vorm en proportie met oog voor detail en het grote geheel. Ik merk dat Caroline, zonder te (ver)oordelen, zich kan verplaatsen in de persoon die zij adviseert en de situatie waarin die persoon zich begeeft

Sietske Baaten brander en vormgever van visuele communicatie bij Concept by me