Een uitstraling die past

Wil je …

  • Weten hoe je je het beste kunt profileren en presenteren als je solliciteert.
  • Je uitstraling en presentatie in overeenstemming brengen met je nieuwe of toekomstige baan?
  • Je zakelijke presentatie laten aansluiten op je veranderende lichaam.
  • Toegankelijker overkomen of juist meer autoriteit uitstralen?
  • Inzicht in hoe je uitstraling kan bijdragen aan het behalen van een goed onderhandelingsresultaat?
  • Weten wat de beste outfit is om te presenteren en waar je op kan letten qua lichaamstaal?
  • Voldoen aan de kledingvoorschriften van je werkgever (of beroepsgroep) en toch jezelf blijven?
  • Er representatief uitzien, ook al heb je weinig tijd.

Ik help je daar graag bij, want…

Met de juiste uitstraling gaan deuren voor je open, die anders gesloten blijven, zowel zakelijk als privé. Vanaf je 25ste tot je 67ste ben je als werknemer of zelfstandige aan de slag. Ruim 40 jaar, waarin niet alles hetzelfde blijft. Je ontwikkelt je vaardigheden. Ook je rollen, je doelen én je lijf veranderen

Iedereen kan er goed uitzien! Tenminste … als je weet waar je op moet letten. Kleding en houding zijn belangrijker dan je denkt. Die bepalen immers hoe je overkomt en welke eerste indruk je maakt. Daar kan soms veel van afhangen: een stap in je carrière, betere onderhandelings- en verkoopresultaten of een zichtbare positie aan de managementtafel.

Succes, dat trek je aan. Als je je bewust bent hoe je jezelf het beste presenteert, in overeenstemming met jouw persoonlijkheid, je kwaliteiten en je doelen, boek je zowel privé als professioneel resultaten en geef je jezelf de kans succesvol te zijn.

Hoe ga ik te werk?

Jij bent het vertrekpunt. Vanuit jouw vraag kijken we samen naar je algehele presentatie, je kwaliteiten en welke doelen je nastreeft. Ook je persoonlijkheid nemen we mee. Ik zet mijn ervaring op het gebied van coaching en communicatie in en mijn gevoel voor personal styling. In een prettige omgeving en met een relativerende blik komen we samen tot een uitstraling die past.

Geïnteresseerd?

 

het-presentatieatelier-een-uitstraling-die-past-lijn